Goodforpeople.nl, voor al uw personeelsdiensten.

Good for Peole helpt jou snel aan het werk.


Op zoek naar een goede werkgever?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector of de industrie en beschik je over de juiste papieren, kennis en ervaring? Dan kunnen wij je misschien wel aan een goede baan helpen. Wij zijn werkzaam voor diverse werkgevers, verspreid over heel Nederland. Het maakt dus niet uit of je in Maastricht of Groningen woont, we kunnen vaak wel een plek vinden waar jij je werk kunt doen. Neem daarom gewoon even contact met ons op en laat ons weten wat je kwaliteiten zijn. Dan kunnen wij vervolgens op zoek naar een passende werkgever waar jij je op je plek voelt.

Vacatures

Wij bieden diverse vacatures aan op deze website. Met deze link kun je hier komen. Ook als jouw ideale baan er niet bij staat, dan kun je contact met ons opnemen. Geef ons door wat je wil doen en stuur ons daarbij je motivatie en je CV op. Dan nemen wij vervolgens contact op om de zaken door te spreken en tenslotte kunnen we op zoek gaan naar een goede werkgever die voldoet aan jouw wensen en eisen.

vacatures-bekijken

Open sollicitatie

Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. Geef hierbij aan welke diensten je kunt leveren, wat je werkervaring is en in welke regio je op zoek bent naar werk. Het formulier zal voor zich spreken. Met de door jou opgegeven informatie kunnen wij vervolgens op zoek gaan naar een geschikte werkgever. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

knop-solliciteren

×
×
×
×