Goodforpeople.nl, voor al uw personeelsdiensten.

Wij zijn wij?


Good For People is in 2015 ontstaan uit een fusie tussen twee bestaande organisaties, namelijk Good for People en MTM Totaalbouw. Deze twee bedrijven bestaan uit gedreven mensen met tientallen jaren ervaring en uitgebreide kennis als het gaat om het werven en selecteren van personeel. Ook vakinhoudelijk heeft het personeel van Good For People veel kennis, waardoor wij extra goed in staat zijn om in te schatten welke medewerkers geschikt zijn voor welke werkgevers en andersom.

Kennis en ervaring

Met vele jaren kennis en ervaring op het gebied van de werving en selectie van personeel heeft Good for People alle middelen in huis om werkgevers en werknemers aan elkaar te koppelen. Wij streven naar een duurzame relatie met zowel onze opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Groot netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid en divers netwerk, waardoor we snel de juiste mensen aan elkaar kunnen koppelen. Werk zoeken in Nijmegen of elders in heel Nederland? Neem contact met ons op. Ook wanneer je op zoek bent naar geschikt personeel in welke branche dan ook kun je contact opnemen met Good for People op en wij zorgen voor de juiste man op de juiste plek.

×
×
×
×